Een snelle breedband-internetverbinding voor de publieke sector in de regio Den Haag. Dat is het doel van GlasLokaal. Snel internet voor onderwijs, zorg en cultuur: dat is onze missie.

Van aansluiting tot helpdesk:

onze diensten

beeld-alg2

Het dienstenpakket van GlasLokaal bestaat uit een redundante aansluiting op het glasvezelnetwerk, waarmee u via SURFnet of Prolocation toegang krijgt tot het Internet. U krijgt een gegarandeerde snelheid van tenminste 1 Gbit/sec. en die snelheid geldt zowel voor het downloaden als uploaden van data. Omdat GlasLokaal aan instellingen een professionele aansluiting biedt, is onze helpdesk vanzelfsprekend 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Wanneer uw instelling meerdere locaties op het glasvezelnetwerk aansluit kunnen de verbindingen tussen die locaties en het Local Area Network van uw organisatie ook via het netwerk van GlasLokaal worden geregeld. Wanneer dit op een gestandaardiseerde manier gebeurt is dit zelfs bij de prijs van de aansluiting inbegrepen.

Stichting GlasLokaal voorziet ruim 300 instellingen in de publieke sector in en om Den Haag van snel breedbandinternet. Dit doen wij via een eigen hoogwaardig glasvezelnetwerk.

Op uw school of instelling wilt u snel en betrouwbaar internet. Want het web wordt intensief gebruikt. Voor allerlei toepassingen. En u heeft veel gebruikers.

Sluit u daarom aan bij GlasLokaal! Via glasvezel bieden wij razendsnel internet. Betaalbaar en betrouwbaar. Ook bieden wij diensten als internettoegang via internet. Ruim 300 scholen, culturele instellingen en zorginstellingen in de regio Den Haag gingen u voor.