Een snelle breedband-internetverbinding voor de publieke sector in de regio Den Haag. Dat is het doel van GlasLokaal. Snel internet voor onderwijs, zorg en cultuur: dat is onze missie.

Waarom GlasLokaal?

Voordelen glasvezelnetwerk

Het Internet is overal en toegang tot wifi is niet meer weg te denken. Dat is thuis zo, maar ook op school en in het zakelijk gebruik. Veel organisaties hebben al breedband internet, maar soms is dat nog via dezelfde aansluiting als die we thuis gebruiken. Daardoor moeten ze vaak nog de bandbreedte met de buren delen. In het onderwijs, en ook bij andere instellingen is dat al lang niet meer voldoende. Daar zijn de hogere en gegarandeerde snelheden vereist die een glasvezelaansluiting mogelijk maakt.

beeld-alg2

Voordelen GlasLokaal 

GlasLokaal is een gespecialiseerde Internet Service Provider voor onderwijsinstellingen, culturele instellingen en zorginstellingen. Wij zijn actief sinds 2005 en sluiten alle locaties redundant (dubbel) aan op het netwerk. Via glasvezel kunnen wij zo een veel hogere, gegarandeerde snelheid bieden, en is het gevaar van uitval veel minder. Daarom kunnen wij de hoge beschikbaarheid van de Internetverbinding garanderen, die ook voor (onderwijs)instellingen noodzakelijk is geworden.

Stichting GlasLokaal voorziet ruim 300 instellingen in de publieke sector in en om Den Haag van snel breedbandinternet. Dit doen wij via een eigen hoogwaardig glasvezelnetwerk.

Op uw school of instelling wilt u snel en betrouwbaar internet. Want het web wordt intensief gebruikt. Voor allerlei toepassingen. En u heeft veel gebruikers.

Sluit u daarom aan bij GlasLokaal! Via glasvezel bieden wij razendsnel internet. Betaalbaar en betrouwbaar. Ook bieden wij diensten als internettoegang via internet. Ruim 300 scholen, culturele instellingen en zorginstellingen in de regio Den Haag gingen u voor.