Een snelle breedband-internetverbinding voor de publieke sector in de regio Den Haag. Dat is het doel van GlasLokaal. Snel internet voor onderwijs, zorg en cultuur: dat is onze missie.

Waarom glasvezel? 

Snel internet …

De hoeveelheid informatie die wij versturen wordt elk jaar groter, zowel thuis, op het werk als op school. We maken steeds meer gebruik van applicaties en data uit de cloud, en doen dat met steeds meer devices tegelijk. Glasvezel is de logische opvolger van de oude koperkabels die de steeds grotere hoeveelheid informatie steeds minder goed kunnen verwerken. Daardoor worden Internetverbindingen traag en duurt het steeds langer voordat bestanden zijn geüpload of gedownload.

beeld-alg1

… dankzij glasvezel …

Glasvezel verbindingen zijn ideaal om grote hoeveelheden data snel over grote afstanden te transporteren. De data worden verzonden met behulp van laserlicht. Een glasvezel is zo dun als een haar maar is in staat om enorme hoeveelheden informatie te transporteren. De vezel bestaat uit twee soorten glas: een kern en een mantel die in elkaar zijn gesmolten. Om de mantel zit een plastic omhulsel om de glasvezel te beschermen.

gl 340-240 schema 4 1232887091  gl 340-240 schema 1 1232887097

 

 

 

 

 

 

… ook voor uw organisatie

Glaslokaal biedt in de regio Den Haag snelle Internetaansluiting voor de zakelijke markt van minimaal 1 Gbit/sec. Mocht uw organisatie een hogere snelheid nodig hebben dan kunnen wij ook aansluitingen van 2, 5 of 10 Gbit/sec. leveren. Wilt u weten welke Internetsnelheid voor uw organisatie nodig is? Wij adviseren u graag hierover! Uw huidige internetsnelheid testen? Doe de speedtest!

Stichting GlasLokaal voorziet ruim 300 instellingen in de publieke sector in en om Den Haag van snel breedbandinternet. Dit doen wij via een eigen hoogwaardig glasvezelnetwerk.

Op uw school of instelling wilt u snel en betrouwbaar internet. Want het web wordt intensief gebruikt. Voor allerlei toepassingen. En u heeft veel gebruikers.

Sluit u daarom aan bij GlasLokaal! Via glasvezel bieden wij razendsnel internet. Betaalbaar en betrouwbaar. Ook bieden wij diensten als internettoegang via internet. Ruim 300 scholen, culturele instellingen en zorginstellingen in de regio Den Haag gingen u voor.