Een snelle breedband-internetverbinding voor de publieke sector in de regio Den Haag. Dat is het doel van GlasLokaal. Snel internet voor onderwijs, zorg en cultuur: dat is onze missie.

Kosten 

Door namens een groot aantal organisaties het netwerk aan te leggen, te beheren en diensten in te kopen voor dat netwerk, kan Glaslokaal kostenefficiënt werken. Dit levert prijsvoordelen op voor alle gebruikers.

beeld-alg3

Doordat wij voor een groot aantal publieke en semipublieke organisaties werken, kan Glaslokaal kostenefficiënt werken. Dit levert prijsvoordelen op voor alle gebruikers. Toch kunnen de kosten voor een glasvezelaansluiting variëren omdat ze afhangen van de ligging van de locatie en van de gewenste Internetsnelheid. Omdat GlasLokaal een fijnmazig eigen glasvezelnetwerk heeft in Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk en al zeer veel instellingen hiervan gebruik maken, kunnen die kosten desondanks vaak laag blijven. Neem voor meer informatie hierover contact op met GlasLokaal.

Stichting GlasLokaal voorziet ruim 300 instellingen in de publieke sector in en om Den Haag van snel breedbandinternet. Dit doen wij via een eigen hoogwaardig glasvezelnetwerk.

Op uw school of instelling wilt u snel en betrouwbaar internet. Want het web wordt intensief gebruikt. Voor allerlei toepassingen. En u heeft veel gebruikers.

Sluit u daarom aan bij GlasLokaal! Via glasvezel bieden wij razendsnel internet. Betaalbaar en betrouwbaar. Ook bieden wij diensten als internettoegang via internet. Ruim 300 scholen, culturele instellingen en zorginstellingen in de regio Den Haag gingen u voor.